Güzeloluk Ortaokulu

Vizyon: Yetiştirdiği insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmak. Öğrencilerimizin bilimsel becerilerle donanımlı, çevresine duyarlı, kendini geliştiren, sorgulayan, başarılarıyla adından söz ettiren, etkili ve nitelikli çağdaş ve demokratik ve özünde mutlu bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Nitelikli yurttaşlar yetiştirmek için demokratik eğitim yöntemleriyle, özgüveni yüksek, çevreye duyarlı, etkili iletişim kurabilen, çağımızın gereklerine uygun bilgi ve beceriyle donatılmış, mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan, Atatürk ilke ve deneyimlerini özümseyerek benimsemiş mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.50