SEDAT YÖN - OKUL MÜDÜRÜ

01.10.1981 Tarihinde Karaman ilinin Ermenek ilçesinde doğdum.İlk ve Ortaokulu Mersin ilinin Erdemli İlçesinde sırasıyla Hürriyet ilkokulu,Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Sultan Akın Ortaokulunda bitirdim.Lise öğrenim hayatımı ise Konya Ereğli İvriz Anadolu Lisesinde tamamladım.Daha sonra Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini bitirerek 2006 yılında Kars Kağızman Oluklu İlköğretim okuluna atandım.Doğu hizmetimi tamamlamak için 2009 yılında Niğde´ye tayin istedim.Burada 2 yıllık Açıköğretim  Adalet Bölümünü de okuyarak 2.üniversite bitirmiş oldum.2014 yılında yaşadığımız memleketim mersin Erdemli´ye tayinimiz çıktı.Erdemli´de sırasıyla Karayakup,Ayaş İlk-Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı ve 2016 yılından Haziran 2021 e kadar Aslanlı Ortaokulunda okul müdürlüğü görevini yürüttüm.Evli ve 2 çocuk sahibiyim.Haziran 2021 tarihinden itibaren Güzeloluk İlk-Orta okulu Müdürlüğü görevini sürdürmekteyim.